Megújult a nagy keleti utazó weboldala

Megújult weboldallal jelentkezik a Vámbéry Polgári Társulás. A honlap hatalmas és részletes adatbázissá bővült, amely a nagy keletkutató, Vámbéry Ármin életművének minden szeletét felöleli. Múlt és jelen találkozik itt, az összes, a témában jelenleg fellelhető kiadvánnyal, eseménnyel, dokumentumokkal.

Megtalálható a webhelyen a Kelet szakértőjének életrajza, ezenkívül a Vámbéry szellemi hagyatékát őriző polgári társulás eseményei, konferenciái, díjazottai, képanyagai, és a Vámbéry Tudományos Kollégium bemutatása. A Kollégium tagjainak mindegyike önálló profillal jelentkezik. Elérhető továbbá a Vámbéry Virtuális Könyvtár is, melyben ott van több mint 50 könyv, a Lilium Aurum Kiadó által megjelentetett életműsorozat minden egyes darabja, a Vámbéry Nemzetközi Konferencia előadásaiból megjelent kötetek mindegyike, a Vámbéry Irodalmi Kávéház programjaiban szereplő művészek és tudósok írásaiból megjelent antológiák teljes szövege olvasható, és a teljes Vámbéry publikációs jegyzék is megtalálható. Az utóbbi 20 év kutatási anyagai, a neves tudósok témával kapcsolatos munkássága egy kattintással elérhetővé vált a téma szakértői, a keletkutató életműve iránt érdeklődők és a laikus számára is.

A www.vambery.sk címen jelentkező rendkívül tartalmas megújult honlap 274 aloldallal rendelkezik. A weboldal azon kívül, hogy ritka értékes műveket tartalmaz, az idelátogatók számára könnyű eligazodást biztosít a hatalmas adatbázisban.

Üdvözöljük Önt a Vámbéry Polgári Társulás honlapján!

Related Posts