Részvétnyilvánítás

A Türk Államok Szervezete titkársága mély részvétét és együttérzését fejezi ki a Törökországban és a közép-oroszországi Uljanovszki területen történt szörnyű tragédiák érintettjeinek.

Balesetnél dolgozókat gázolt egy autóbusz szombaton, egy törökországi autópályán Gazientep tartományban, 16-an meghaltak, köztük mentősök, tűzoltók és újságírók is, a szíriai határ közelében fekvő Derik városban pedig fékhiba miatt kamion hajtott a tömegbe, és itt is legalább tizenhatan vesztették életüket – közölték a helyi hatóságok és a sajtó.

Tizenhat ember vesztette életét vasárnap egy kisbuszban a közép-oroszországi Uljanovszki területen. A TASZSZ orosz hírügynökség szerint a kisbuszba hátulról belehajtott egy teherautó, amely nem tudott időben fékezni és a járművet egy előtte lévő kamionnak tolta. A terület kormányzója közösségi oldalán közölte, hogy a halottak mellett életveszélyes állapotban lévő három sérült is van. Úgy tudni, a kisbusz utasai kirgiz állampolgárok voltak, és a hátulról érkezett teherautó sofőrje is a halottak között van.

turkkon.org/infostart.hu

Related Posts